Начало / България / „Вино и Изкуство“ в ресторант „Анел“

„Вино и Изкуство“ в ресторант „Анел“

В началото на пролетта, с нарастващия прилив на енергия и отваряне на сетивата за ново начало, от ресторант Анел с изтънчена грациозност ще открият пролетния сезон с новите вина Розе на няколко родни изби.
Не случайно е избрано и името на събитието „Вино и изкуство“, имайки предвид галерийния интериор – с картини на известни художници и артистичната среда, в лицето на Венета Георгиева (цигулка) и Петър Георгиев (китара) с музиката на „Latin Breeze Project“ , които ще „темперират“ настроението на гостите.
Wine and Arts_9723_klassaВърхът на вечерта ще бъде представянето на новата реколта розета на пет специално подбрани винарни: “Le Photographe Rosé” 2015 (Винарска изба „Братя Минкови“), „Sense of Tears Rose“ 2015 (Винарска изба „Марян“), “Zahir Rose” 2015 (Винарска изба „Кастра Рубра“), „No Saints Rose“ 2015 (Винарско имение „Санта Сара“) и „Alexandra Rose” 2015 (Винарска изба „Александра Естейт“). Домакините от ресторант „Анел“ гарантират изключителна вечер за търсачите на гастрономична и емоционална наслада, съчетана с „Вино и изкуство“.

Събитието ще се проведе на 26 АПРИЛ от 20:00ч в ресторант „Анел“ гр. София.

За повече информация и резервации: тел: +359 2 9119 914, @: restaurant@hotelanel.com

Вижте още

Нинова към Борисов: Защо Ви е страх да излязат имената на политиците, замесени в КТБ? Да не би да сте сред тях?

„Г-н Борисов, от стенограмата за КТБ става ясно, че без да Ви е грижа за …

Вашият коментар