Начало / Водещи новини / ВУЗФ ще отпразнува 15 години със събитие

ВУЗФ ще отпразнува 15 години със събитие

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) ще отпразнува 15-тата си годишнина със специално събитие “15 за следващите 15. Кой ще успява през следващите 15 г. и защо?”, което ще се проведе на  21 юни 2017 г. от 14 часа в “София Хотел Балкан”.

Форумът ще очертае тенденциите и предизвикателствата пред съвременното образование и бизнес образованието в частност.

Преподавателите във висшето училище ще разкажат за модерното учебно съдържание и новостите в преподаваните дисциплини, с което ВУЗФ е лидер в бизнес образованието в България. Заедно с това ще покажем ВУЗФ през погледа на нашите партньори, като споделим опита си при създаването на успешни магистърски програми с бизнеса и ще разкрием някои от най-новите ни проекти.

ВУЗФ ще покаже резултатите за тези 15 години изграждане и развитие на висшето училище – през очите на нашите студенти, докторанти и алумни общности. Но преди всичко ще се отправи поглед към университета на бъдещето, като ще се даде отговор на основния въпрос, който се поставя във фокуса на събитието – Кой ще успява през следващите 15 г. и защо?

На събитието са поканени представители на държавните институции, на академичните и научните среди, на бизнеса, гости от чужбина, приятели и партньори на ВУЗФ.

Генерални спонсори: ЗАД “ОЗК – Застраховане” АД и ДЗИ. Основни спонсори: Банка ДСК, Fibank, ЗАД “Булстрад Виена Иншурънс Груп”, ЗЕАД “Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп” ЕАД, Виваком. Спонсори: СИБАНК, Девин АД.

Медийни партньори: Телевизия Bulgaria On Air, Bloomberg TV Bulgaria, сп. “Икономика”, Economic.bg, Insmarket.bg, Епицентър.бг, Еcon.bg, Inews.bg, Klassa.bg.

Повече за събитието вижте на специалния сайт – http://15years.vuzf.bg/

Вижте още

Нинова към Борисов: Защо Ви е страх да излязат имената на политиците, замесени в КТБ? Да не би да сте сред тях?

„Г-н Борисов, от стенограмата за КТБ става ясно, че без да Ви е грижа за …

Вашият коментар