Начало / България / Детски курс по системата на Норбеков в Русе

Детски курс по системата на Норбеков в Русе

Детски курс2Курс за възстановяване на физическото и емоционалното здраве на детето и неговите родители ще се проведе за първи път в Русе по време на пролетната ваканция. Идеята е да се запознаят подрастващите с методика, която повишава самооценката им, създава умения за концентрация, за освобождаване от стреса, за уравновесяване и за по-добра комуникативност и взаимоотношения с околните. На този курс преподавателят от Център Норбеков България Мария Ненова ще обучава децата как да постигнат тези цели като се отнасят с уважение към своето тяло и себе си. Основен акцент по време на обучението е работата с характера, като се развива увереност, решителност, уважително отношение към себе си, близките, приятелите. Освен това се изучават упражнения за възстановяване на здравето, засилване на имунитета, както и възстановяване на зрението. Работи се с емоциите и се формират умения за тяхното управление.
По време на курса децата подобряват зрението и слуха си, имунната си система, развиват вътрешната си увереност и желание за действие, както и самочувствието си, подобряват концентрацията си. Стават по-жизнерадостни, открити и целеустремени и подобряват общуването си с връстниците и възрастните. Те формират внимателно отношение към себе си и своето здраве и подобряват отношенията си в семейството. Обучението им дава много ключета, инструменти и упражнения, чрез които могат да поддържат своето здраве и да постигат своите цели и мечти с лекота.
Обучението ще води Мария Ненова – филолог, психолог, педагог с 24-годишен опит в работата с деца и възрастни. Вдъхновен преводач и изследовател, понастоящем Мария е трансформационен треньор и преподавател по системата на акад. Норбеков. Ученичка е на д-р Гузал Тажибаева, която повече от 15 години е един от водещите тренери по тази методика и чиито личен наставник е Мирзакарим Санакулович. Мария Ненова води оздравителни курсове по системата на Норбеков за деца и възрастни. Автор е на мотивационни тренинги и тренинги по позитивно родителство.
Детският курс по Системата на акад. Норбеков в Русе ще се проведе от 5 до 10 април 2016 г. Заниманията ще бъдат от 18 до 20.30 часа в Съюз на учените.

Вижте още

Радан Кънев: Борисов натрупа сланина от суджуци

В състоянието на летаргия, в което се намира кабинетът „Борисов 3”, трудно би умрял. Мечките …

Вашият коментар