Начало / България / Единадесетият ресторант BURGER KING® отвори врати в София

Единадесетият ресторант BURGER KING® отвори врати в София

BurgerKing-Druzhba

 

На 26 октомври 2015 г. в София отвори врати най-новият ресторант на световноизвестната верига BURGER KING®. Заведението за хранене се намира в ж.к. Дружба 1, под моста на бул. Брюксел (между бул. Цветан Лазаров и ул. Димитър Списаревски). Разполага с повече от 60 места и е построено по най-новите бранд стандарти на BURGER KING® CORPORATION. Това е 11-ият ресторант BURGER KING® в България и 6-ият за София.

 

Освен на невероятния вкус на току-що изпечените на грил телешки бургери и винаги свежите зеленчуци, гостите ще могат да се насладят и на бързо обслужване и приветливо отношение. Новият ресторант предлага традиционните за веригата привлекателни оферти, например менюта KING HIT на специална цена от 4,99 лв. всяко.

 

„Вълнуваме се от разширяването на марката BURGER KING® в този разрастващ се пазар и с нетърпение очакваме гостите на BURGER KING® Дружба 1 да опитат лично ненадминато вкусните бургери, които предизвикват възхищение повече от 60 години“, коментираха от мениджмънта на веригата за България.

 

Почитателите на BURGER KING® могат да се насладят на богато меню от висококачествени бургери, включително на легендарния WHOPPER®. Всички продукти на BURGER KING® са прясно приготвени и поръчката на всеки гост може да бъде съобразена с неговото лично предпочитание и вкус. Само за WHOPPER®, например, има 221 184 възможни различни начина, по които може да бъде приготвен.

 

 

За BURGER KING®

Основана през 1954 г., BURGER KING® е втората по големина верига за бързо хранене в света. Компанията, създател на знаменития бургер WHOPPER®, разполага с над 13 000 заведения, обслужващи повече от 11 милиона гости всеки ден в 98 страни по света. Почти всички BURGER KING® ресторанти са собственост и се управляват от независими франчайзери, много от тях семейни фирми, които са в бизнеса от десетилетия.

За повече информация: www.bk.com

 

 

 

 

BURGER KING® в България

В България първият BURGER KING® ресторант отвори врати през 2008 г. В момента веригата разполага с шест ресторанта в София, по един в Бургас и к.к. Слънчев бряг, както и три ресторанта, разположени на АМ „Тракия”.

 

Посетете ни във facebook:

https://www.facebook.com/BurgerKingBG?fref=ts

 

Вижте още

Радан Кънев: Борисов натрупа сланина от суджуци

В състоянието на летаргия, в което се намира кабинетът „Борисов 3”, трудно би умрял. Мечките …

Вашият коментар