Начало / Култура / Изложба на дипломираните бакалаври – випуск 2017 – НХА

Изложба на дипломираните бакалаври – випуск 2017 – НХА

Дипломираните бакалаври от всички специалности на НХА ще представят дипломни работи и проекти от 22 юни до 10 юли на първи и втори етаж, в галерията на СБХ. Изложбата, която се провежда ежегодно, представя нивото и резултатите от обучението в Академията. Събитието се осъществява със съдействието на дългогодишния партньор на НХА Societe Generale Експресбанк и е част от партньорската програма между двете институции.
За поредна година Societe Generale Експресбанк ще даде награди на петима студенти от Академията за най-добри дипломни творби. Наградите се определят от специализирана комисия на НХА и представители на банката. Те поощряват най-високите студентски постижения, без ограничение по отношение на вида изкуство и използваната техника. Един от наградените дипломанти ще получи Голямата награда на Societe Generale Експресбанк в полза на колекцията на банката.
В изложбата на дипломираните бакалаври са представени специалностите: „Живопис“, „Стенопис“, „Скулптура“, „Графика“, „Книга и печатна графика“, „Плакат и визуална комуникация“, „Резба“, „Керамика“, „Сценография“, „Текстил-изкуство и дизайн“, „Метал“, „Индустриален дизайн“, „Рекламен дизайн“, „Дизайн на порцелан и стъкло“, „Дизайн за детската среда“ и „Мода“.
Тази година в деня на откриването на изложбата ще се проведе тържествена церемония за връчване на сертификати за успешно завършен курс на обучение на бакалаври и магистри – випуск 2017. Церемонията ще се проведе на 22 юни, четвъртък от 14:00 часа в двора на НХА.
От 19:00 ч. в същия ден в двора на НХА Студентският съвет организира концерт със специалното участие на Бийт Клуб, наследник на първата в България рок група БЪНДАРАЦИТЕ.

Вижте още

Изкуството в онлайн средата е мощен инструмент

Да си артист в днесшно време, означава да си отворен към много и постоянни промени. …

Вашият коментар