Начало / България / Корман Исмаилов готвен за министър на образованието!

Корман Исмаилов готвен за министър на образованието!

 В медиите изтече списъкът с имената на предложените отРеформаторския блок хора за министерските кресла.

Най-голям шок предизвика предложението Корман Исмаилов да бъде назначен за просветен министър. Той и още двама са предложени за поста и мнозина съзраха в това нескопосана шега, но реформаторите са серозни и искат да дадат на всички партии в блока по някой пост, за да не настъпи разцепление.

Форумите просто избухнаха при такава нагла кандидатура. Исмаилов може и да е добър политик,  никой не знае какви са качествата му, но да стане министър на българското образование е  просто гавра.

Някои дори предложиха – така и така сме почнали, да сложим за негов заместник Касим Дал, а секретар на министерството да е Бат Сали.

Тези хора се гаврят с избирателите, гаврят се с народа, гаврят се с историята и всичко свято, пишат вбесени граждани. Досега от ДПС и разцепленията й е имало много министри, но поне в ресори, от които разбрат и никога в просветното министерство.

Наглостта на реформаторите да останат във властта на всяка цена отврати и малкото им привърженици и те вече съжаляват, че са гласували за тях.

Меглена Кунева няма да отстъпи и крачка от външното министерство, което иска на всяка цена, а Радан Кънев каза, че е готов за премиер.

Боже, пази България!

Powered by WPeMatico

Вижте още

Радан Кънев: Борисов натрупа сланина от суджуци

В състоянието на летаргия, в което се намира кабинетът „Борисов 3”, трудно би умрял. Мечките …

Вашият коментар