Начало / България / Пази Волен, да не опикае магнолията

Пази Волен, да не опикае магнолията

Само за няколко часа  новата снимка на магнолията събра хиляди харесвания , стотици коментари и споделяния в социалната мрежа.

Истината е, че магнолиите на Борисов станаха звезди преди две години, но не бяха както всяко друго подобно „чудо за три дни“.

Публикуваме част от коментарите:

Tanq Zayova Добрите хора се радват на растения,животни и на малки неща, и жестове.Прекрасна е!Да и се радвате дълги години!

Petar Vassilev Обещал си ми скоро да дойдеш на Опицвет!! Ще те запозная с Чоч, ще си хванеме щука и ще ти дадеме тор за магнолията. Ти само пази Волен, като ти идва на гости следващите 4 години да не пикае около нея и да не осере пейзажа!! Поздрави

Yuliana Gianti Така както расте и хубавее Вашата магнолия,така расте и хубавее и България,под Вашите грижи и обич към народа на България.Бог да ви благослови. Бог да благослови България и българският народ по цялото земно кълбо.

Danny Iordanova Чета, чета, и не мога да повярвам! Някои мразят магнолии, други мразят Борисов, трети и двете, а повечето хейтъри – себе си. Супер! Ние пък сме най-много! Харесваме магнолии и гласуваме за ГЕРБ. Избрахме ги за 11 път 😀 Още искате ли да си ги мерим? Мазохисти! Умрат да загубят от ГЕРБ и Борисов!

Silviq Todorova Ха, странно, дали сте забелязали че това красиво растение има повече харесвания и коментари от постовете на другарката Нинова!!!

Мария Казакова Нека победите на ГЕРБ бъдат толкова, колкото са цветовете на магнолията. ГЕРБ е нужен на България. Алтернатива няма и няма да има. Успех!

Kliment Talev Хубаво е че цъфна пак! Още по-хубаво е че сланата от последните избори попари червената роза!!!

 

Вижте още

Радан Кънев нарече Симеон Сакскобургготски „ловък мошеник“

Владимир Каролев VS. Радан Кънев На 06.04.2017 год. се навършиха 16 години от влизането на …

Вашият коментар