Начало / България / Пази Волен, да не опикае магнолията

Пази Волен, да не опикае магнолията

Само за няколко часа  новата снимка на магнолията събра хиляди харесвания , стотици коментари и споделяния в социалната мрежа.

Истината е, че магнолиите на Борисов станаха звезди преди две години, но не бяха както всяко друго подобно „чудо за три дни“.

Публикуваме част от коментарите:

Tanq Zayova Добрите хора се радват на растения,животни и на малки неща, и жестове.Прекрасна е!Да и се радвате дълги години!

Petar Vassilev Обещал си ми скоро да дойдеш на Опицвет!! Ще те запозная с Чоч, ще си хванеме щука и ще ти дадеме тор за магнолията. Ти само пази Волен, като ти идва на гости следващите 4 години да не пикае около нея и да не осере пейзажа!! Поздрави

Yuliana Gianti Така както расте и хубавее Вашата магнолия,така расте и хубавее и България,под Вашите грижи и обич към народа на България.Бог да ви благослови. Бог да благослови България и българският народ по цялото земно кълбо.

Danny Iordanova Чета, чета, и не мога да повярвам! Някои мразят магнолии, други мразят Борисов, трети и двете, а повечето хейтъри – себе си. Супер! Ние пък сме най-много! Харесваме магнолии и гласуваме за ГЕРБ. Избрахме ги за 11 път 😀 Още искате ли да си ги мерим? Мазохисти! Умрат да загубят от ГЕРБ и Борисов!

Silviq Todorova Ха, странно, дали сте забелязали че това красиво растение има повече харесвания и коментари от постовете на другарката Нинова!!!

Мария Казакова Нека победите на ГЕРБ бъдат толкова, колкото са цветовете на магнолията. ГЕРБ е нужен на България. Алтернатива няма и няма да има. Успех!

Kliment Talev Хубаво е че цъфна пак! Още по-хубаво е че сланата от последните избори попари червената роза!!!

 

Вижте още

Радан Кънев: Борисов натрупа сланина от суджуци

В състоянието на летаргия, в което се намира кабинетът „Борисов 3”, трудно би умрял. Мечките …

Вашият коментар