Начало / Водещи новини / Текила на… разоряване

Текила на… разоряване

Hай-луксозната напитка на лято’2017 без съмнение е мексиканската марка текила Clase Azul, която се продава на цени от 100 до 30 000 долара за бутилка! Въпросната текила се предлага дори на най-изискани места като афтърпартитата на престижни филмови награди, галавечери на знаменитости, модни събития и т.н. Марката стартира през 1997 г. като основателят й Артуро Ломели признава, че първият му опит е трагичен – напитка с ужасен вкус, затворена в кичозна бутилка, украсена със сомбреро и мустаци. Той обаче не се отказва, а записва магистърска степен по луксозен маркетинг, след което променя изцяло своя продукт.

В момента най-скъпата текила в света се продава в ръчно изваяни и ръчно изрисувани керамични декантатори, които са стилизирани като масивни мелнички за пипер. Интересното е, че след като изпиете суперлуксозната текила съвсем спокойно можете да използвате изисканата „бутилка” за ваза.

В чест на 15-годишнината на марката пък е произведена свръхлимитирана серия от 15 бутилки с вградени елементи от кехлибар и 24-каратово злато. Цената на всяка една от тях е 30 хиляди долара.

Вижте още

Нинова към Борисов: Защо Ви е страх да излязат имената на политиците, замесени в КТБ? Да не би да сте сред тях?

„Г-н Борисов, от стенограмата за КТБ става ясно, че без да Ви е грижа за …

Вашият коментар