Начало / Водещи новини / Goto откриха новия си магазин край морето

Goto откриха новия си магазин край морето

Стилните бижута Goto имат нов „дом“ край морския бряг – с много гости и стил бе открит най-новия магазин за изискани бижута.

 

 

Магазинът се намира в най-престижния курорт на родното Черноморие – Св. Влас, точно на пристанище Марина Диневи и е луксозен бутик в Планет клуб, с които Goto си партнират по традиция.

Официалното откриване се състоя преди броени дни на пристанището на Марина Диневи и Планет Клуб и събра над 40 гости.

Специално за събитието,  Goto представиха и най-новата  марка в портфолиото си – елитните Cesare Paciotti с 4 различни колекции на марката за дами и изискани господа. Като комплимент към клинетите на  стилните бижута и  в тон с откриването тези 4 колекции, клиентите на  Goto могат да ги закупят на ексклузивна цена в момента в централния магазин от веригата в София Ринг Мол, както и в новия им магазин в Св. Влас. Откриването във Влас се случи веднага, след като Goto взе под шапката си една от най-известните български фирми – производители на бижута – „Еспер“ и преди откриването на втория си по големина магазин в  Paradise Center, което предстои наесен.

 

Новият морски магазин е вече 5 отворен магазин на Goto от висшия бранд Goto Jewellery and diamonds (Sofia Ring Mall, Planet Club, 2 магазина в Марбея) и 7 подред като цяло (има още два работещи магазини от по-ниския  бранд Goto Gold and Silver –  в подлез НДК и придобития наскоро магазин на българската фирма „Еспер“ магазин на ул. Лом 1 А, точно зад централата на Unicredit Bulbank).

За предстоящото откриване на магазина на Goto в Paradise Center, подготвят представяне на  чисто нова, световноизвестна марка бижута, която ще представят ексклузивно в България.

Повече информация можете да получите от страницата на ГОТО: www.gotodiamond.it

Следвайте ни във Facebook:

https://www.facebook.com/gotojewellery

и Instagram:

https://www.instagram.com/gotodiamonds

 

За контакти:

Бойка Радева, мобилен: 0879509390

email: b.radeva@gotodiamond.it

Вижте още

Нинова към Борисов: Защо Ви е страх да излязат имената на политиците, замесени в КТБ? Да не би да сте сред тях?

„Г-н Борисов, от стенограмата за КТБ става ясно, че без да Ви е грижа за …

Вашият коментар