Начало / Наука&ICT / iPhone 6s и iPhone 7

iPhone 6s и iPhone 7

iphone6concept_2982237b
Новият модел ще има IOS 9, най-новата версия на iPhone, IPAD и IPod Touch софтуер на Apple, което бе обявено на Apple Worldwide Developers Conference в началото на юни.
Актуализации и характеристики включват Siri- все по-активна при познаване на поведение, по-дълъг живот на батерията и подобренията на съществуващите приложения, включително карти и бележки. Приложението News има за цел да осигури преживяване близко до четене на списание, с големи лъскави визуализации.

Има и слухове, че ще получим и трети телефон тази година – един iPhone 6C. По-рано Apple пусна снимка в сайта си, което би могло да бъде iPhone 6С – нещо, което прилича на актуализиран iPhone 5С с датчик Touch ID върху Home бутона му.

На iPhone 6s датата за продажба дата е изтекла от вътрешен имейл от Vodafone. Имейлът разкрива, че най-новият телефон ще излезе на пазара на 25 септември, с предварителна поръчка, приета от 18 септември.

iphone6srose_3375890b

Според Wall Street Journal, Apple е поискал да се доставят рекорден брой нови модели – между 85 и 90 милиона в сравнение с миналата година (70-80 млн.), което предполага силно начало в новото поколение Iphone.

The Taptic захранването и Force Touch от новия MacBook и Apple Watch се говори, че ще направят външния вид на новия iPhone като предоставя на потребителите нови начини за взаимодействие с телефона си.

В края на юни беше съобщено, че първоначалното производство е започнало на два 4.7-инчови и 5,5-инчови Iphones, оборудвани с Force Touch технология.

Следващата версия на iPhone ще видите „най-големият скок на камерата“, който предлага качество. Конкурира се с DSLR, според блогъра Джон Грубер. Той съобщи през ноември, че новото устройство ще включва „странна система с два обектива, като задната камера използва две лещи „. Минг-Чи Куо от KGI Securities твърди, че със следващата камерата ще получим 12MP,а предната камера ще може да записва 1080p видео при 60fps, 240fps в бавен режим движение и флаш поддръжка.

Вижте още

Япония се насочи към Луната

Япония обяви днес, че иска да стане четвъртата страна, приземила успешно безпилотен апарат на Луната. …

Вашият коментар