Начало / България / Reebok представи първия си официален магазин в България

Reebok представи първия си официален магазин в България

Reebok_Serdika_center (2)

 

Reebok_Serdika_center (2)

 

Reebok_Serdika_center (1)

 

В петък, 23 октомври Reebok представи пред медии и фенове на спорта първия си специализиран магазин в България, който се намира на ниво 1 в столичния Сердика Център. Водеща беше запалената по фитнеса актриса Яна Маринова, която разказа за марката на журналисти и спортни блогъри. Професионалният ММА боец – Деян Топалски направи спортна демонстрация с най-новата колекция – Reebok ZPump Fusion. На събитието се събраха спортни и лайфстайл журналисти и фитнес блогъри, които имаха възможност да пробват цялата гама продукти на марката.

 

В самия магазин Деян Топалски и Яна Маринова представиха упражнения със свободни тежести, за да покажат, че с правилната екипировка можеш да направиш добра тренировка навсякъде. С това те поставиха старта на кампанията на Reebok #thegymiseverywhere, която мотивира хората да спортуват винаги и навсякъде. В играта може да се включи всеки, който качи своя снимка от мястото, където тренира в Instagram с #thegymiseverywhere. Кампанията стратира още по време на събитието със снимки от присъстващите и продължава до 11 ноември, като двама от всички участници, избрани с томбола, ще спечелят по чифт Reebok ZPump Fusion, а трима ще спечелят персонална тренировка с Деян в една от най-модерните спортни зали в България.

 

По време на събитието Яна и Деян направиха и спортна демонстрация, специално подготвена, за да разкрие целия потенциал на новата спортна обувка. Тя е подобрена версия на вече познатата Reebok Pump технология, създадена през 1989 г. 26 години по-късно, брандът представя напълно осъвършенстваната спортна обувка, създадена специално за тренировка и бягане. Това са обувки, които се нагаждат към спортиста, а не обратното, изработени така че да се изпълват с въздух и да се адаптират към крака за максимални резултати. Reebok ZPump Fusion е комбинация от три добре познати технологии: Pump технология, която изпълва с въздух обувката, така че кракът да се фиксира и да се чувства удобно, докато тренира; Fusion обвивка, която обгръща крака и свързва останалите компоненти на обувката, за да осигури комфорт при бягане и тренировка; и ZRATED – вдъхновени от високоефективните гуми със Z шарка на протектора за изключителен контрол на движението.

 

През целия ден в събота гостите на мол Сердика имаха възможност да гледат демонстрацията на момчетата от Freerun Bulgaria в специално изградената паркур зона. Те показаха колко е забавно да бъдеш активен. Freerun Bulgaria е общност на практикуващите фрийрън, паркур, стрийт трикинг и трикинг хора в България и хората които се интересуват или харесват тези спортове. Всички зрители имаха възможност да пробват новите Reebok ZPump, а зa тези, които се бяха сдобили с картонче  #thegymiseverywhere имаше специални подаръци в магазина.

 

Всички, които не успяха да присъстват, могат да видят снимки от събитията на този линк и да посетят сайта на Reebok, където имат възможност да си направят тест на характера – част от кампанията на марката – Be Мore Human.

Вижте още

Магистратура по ERP създава специалисти по внедряване на сложни софтуерни решения за бизнеса

ERP Academy и Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) създадоха магистърската програма „Бизнес анализ …

Вашият коментар