Начало / България / S*Bar – първото co-meeting място

S*Bar – първото co-meeting място

След постоянно новооткриващи се co-working пространства, София вече си има и първото co-meeting място – S*Bar.
2016_10_1_1Изцяло новата концепция за професионално общуване в работно и в извънработно време, но извън работното място определено печели все повече привърженици и почитатели.

Основен на мястото е Сирил Симон /основател и на международната компания за дигитална продукция, инженерингови и софтуерни услуги StangaOne1/. Идеята му се заражда с мисълта за сплотяване на общности и предоставяне на условия, които да ви провокират към креативност, споделяне и дебатиране.

По думите на Сирил: „Мечтата ни е да превърнем S*Bar в място за обмен на IT и startup общностите в София, както и в място за обмен между нашата общност тук и хората от цял свят, които идват в София и са готови да споделят своя опит и знания с нас. Мечтата ни е това пространство да бъде мястото, откъдето започва успехът и където хората се срещат, за да общуват и да замислят нови начинания – едно отворено пространство, населено с идеи, където няма невъзможни неща!“

Каква е идеята?
Да се създаде бизнес общност, която създава и комуникира извън установените рамки. Приютяване ИТ специалисти, Start-up компании и организации, аудио-визуални фирми, специалисти или консултанти, които искат да излязат извън рамките на офисната среда. S*Bar е „пространство“, в което ще може свободно да общувате, да се срещате, сякаш сте у дома си, да създавате и споделяте идеите си.

Създаден с изчистен дизайн, за да бъде приеман като черна страница, върху която всеки да остави почеркa си, всеки да се почувства в свои води – това място се променя спрямо потребностите ни. Всеки кът има своята история и предназначение.
Бар, който не е съвсем бар, нито офис?Да! Ползването на пространството не е свързано с наем на работно място. Желанието ни е то да се превърне в предпочитана локация за работа в продължение на няколко часа в нестандартна среда, за срещи с клиенти и инвеститори, за дебати по иновативни идеи в малки групи. S*Bar е алтернативна локация за комуникация в неформална, релаксираща и вдъхновяваща среда.
В дизайна на интериора има концепция – разделен е на кътове, като всеки дава различно усещане и вдъхновение. Сред тях са такива с релаксираща мека мебел, през висока маса с 30 седящи места, отворено пространство за срещи и отделена стая за лекции и разбира се, и най-интересното – телефонните кабини, в които може да се проведе конфиденциален разговор по скайп, или по мобилния или да останете за малко в уединение и тишина.

Пространството е идеално както за индивидуални посещения, така и за организиране на събития, семинари, лекции и бизнес срещи. На ваше разположение е всичко, което бихте намерили в стандартен офис като принтер, скенер, скоростна интернет връзка, контакти и зарядни за всякакви устройства.

Вижте още

Радан Кънев: Борисов натрупа сланина от суджуци

В състоянието на летаргия, в което се намира кабинетът „Борисов 3”, трудно би умрял. Мечките …

Вашият коментар